Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Бербатов: Аз трябва да се променя, не феновете

отпечатай новината

02.10.2009 13:30 | Видян 5180 пъти

Бербатов: Аз трябва да се променя, не феновете

Българската звезда в атаката на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че точно той трябва да се промени, за да пасне още повече в схемата на игра на английския шампион.

Капитанът на България вкара девет гола през миналия сезон, но за сметка на това направи доста голови асистенции. Критиките към него от страна на запалянковците обаче продължават и този сезон, въпреки че Бербо беше истински магьосник на терена в срещата от Шампионската лига срещу Волфсбург.

28-годишният българин заяви, че точно той трябва да се промени за да пасне още повече в Манчестър Юнайтед. Бербо заяви: "Грешката е моя, не на феновете! Аз съм човекът, който трябва да се промени. Манчестър Юнайтед е техен клуб. Те се отнасяха перфектно с мен, откакто дойдох на "Олд Трафорд". През първата си година в Манчестър аз бях разочарован от себе си. Трябва да кажа това! Напрежението върху мен беше огромно и може би аз сам предадох себе си. Мисля, че имах огромно желание да се докажа пред нашите фенове. Трябва да запомните, феновете са свикнали да гледат Бест, Чарлтън, Кантона. Аз съм просто Димитър! Имах доста асистенции, но трябва да вкарвам повече голове. Не знам какво точно правя грешно. Може би е въпрос на късмет, може би съм виновен аз....кой знае? Понякога е имало нощи, в които стоя буден и си мисля - 'Трябваше да направиш друго нещо на терена'. Сега, през втория ми сезон в Юнайтед, аз смятам, че се представям по-добре. Мисля, че вече се интегрирах много по-добре в отбора. По-силен съм и съм по-подготвен, но продължавам да искам едно нещо - да вкарвам повече голове".

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !