Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Бербо призна: Ще ставам баща

отпечатай новината

03.09.2009 12:00 | Видян 7412 пъти | Гласували 1

Бербо призна: Ще ставам баща

Звездата на България и "Манчестър Юнайтед" Димитър Бербатов за първи път обяви на висок глас  радостната за него новина: "Ще ставам баща" .

Поводът Митко да махне бариерата около личния си живот, която бе сложил в името на футбола, обаче бе неприятен. Бербо явно избесня от поредните измишльотини около него, които откровено нараняват и половинката му - хубавата Елена.

Вестник "Сън" тиражира история, взета от българската жълта преса, и заля Острова с гръмкото: "Мутра плаши Бербатов". Според съчинението "гангстерът  Георги Славов- Главата предупредил Митко, защото той пращал закачливи есемеси на приятелката му Николета Лозанова. Това явно преля чашата и винаги коректният Бербо изригна.

"По повод непрекъснатото  замесване на името ми в публикации, приписващи ми връзки с различни жени, искам да помоля българските медии да не разпространяват непроверена информация, била тя "дочута" или взета от чуждо издание.

Досега винаги съм подминавал с мълчание злословия от този характер и опитите на една или друга жена да ме въвлича в несъществуващи истории. Но тъй като съм в много важен за мен и жената до мен момент от живота ни - предстои ни раждането на дете, за мен нищо не е по-важно от нейното здраве и спокойствие.

Апелирам към етично отношение, каквото аз винаги съм проявявал към медиите и към професионализъм, изискващ коректност на информацията. Злоупотреба с имената на известни хора има навсякъде, но когато пространно се мултиплицират откровени лъжи и измислици, нараняващи близките ми, смятам че се минава границата, която позволява клеветите да остават безнаказани.

Оттук нататък ще търся съдебна отговорност от всеки "производител" или разпространител на информация, която вреди на моите близки и на мен. Както и от техните "източници", целящи да предадат стойност на името си за моя сметка" , се казва в специална декларация на Димитър Бербатов, с която той разпери крила над своята Елена.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !