Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Модната полиция погна Митко Бербатов

отпечатай новината

31.08.2009 12:40 | Видян 6210 пъти | Гласували 2

Модната полиция погна Митко Бербатов

Димитър Бербатов стана поредната жертва на модната полиция в Манчестър Юнайтед. Капитанът на националния ни отбор, който напоследък получава сериозни критики за изявите си на терена, стана обект на подигравки от страна на съотборника си Рио Фърдинанд. Според защитника Берба е един от най-зле облечените футболисти в съблекалнята на "червените дяволи".

"Има някои футболисти, които носят шокиращи дрехи, заяви Рио. - Когато някой се появи в подобен вид в съблекалнята,  го скъсваме от подигравки. Аз обикновено съм от тези, които най-много се майтапят. Берба има няколко чифта обувки, които по-добре да не носи повече. Всъщност всеки от нас трябва да внимава, защото модната полиция винаги е на пост в Карингтън", пошегува се Рио Фърдинанд пред "Мирър".

За англичаните Димитър Бербатов може и да няма вкус, но според българите той е най-добре обличащият се български спортист. Поне такова е мнението на 63% (20 736 гласа) от участниците в анкета на Sportal.bg, които през май го определиха за безспорният номер 1 по елегантност. В топ 5 на класацията попаднаха още Валери Божинов с 2466 гласа, волейболният ас Пламен Константинов - 1962 гласа, Николай Михайлов - 714 гласа и Мартин Петров - 650 гласа.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !