Джорджина показа как поддържа...

Джорджина Родригес често показва апетитното си тяло по...

Pininfarina постави рекорд за време...

Pininfarina публикува официални данни за мощността на...

Устата налага своя марка сценични тоалети “Space Jack”

отпечатай новината

07.10.2009 10:45 | Видян 5179 пъти

Устата налага своя марка сценични тоалети “Space Jack”

Един от най-ексцентричните артисти у нас Устата, вдъхнови създаването на първия в България киберкостюм, който звездата сам нарече “Space Jack”.Изпълнителят, известен с провокиращия си имидж, е решен да стигне по-далече от всякога в своята визия и да премине границите на човешкото въображение.Устата смята да наложи нов, ултрамодерен сценичен тоалет, “дреха от бъдещето”, невиждана досега у нас.Той се е доверил на екип от специалисти по конструиране на модели, инженери и модни дизайнери, които работят от два месеца по новото чудо. “ “Space Jack” умее да хипнотизира и със сигурност ще спре дъха на хората”, споделя Устата, запазвайки детайлите по проекта в тайна.Оригиналния киберкостюм може да извършва разнообразни функции, както и да се контролира с дистанционно от разстояние.

“Space Jack” ще направи своя дебют в новия клип на Устата “COM.PRESS”.Той ще бъде заснет на 20 октомври в София от екипа на режисьора Тенчо Янчев.

Уникалното произведение на изкуството e първото от поредица сценични костюми и аксесоари с името “Space Jack”, вдъховени от Устата и изработени специално за неговите сценични изяви.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !