Фонда даде Златната палма на дама в...

Борис Ангелов специален пратеник на 19 минути Жюстин...

2024 BMW i5 дебютира с пробег от...

BMW представи изцяло новата Серия 5 за 2024 г. (G60) и...

Устата налага своя марка сценични тоалети “Space Jack”

отпечатай новината

07.10.2009 10:45 | Видян 4754 пъти

Устата налага своя марка сценични тоалети “Space Jack”

Един от най-ексцентричните артисти у нас Устата, вдъхнови създаването на първия в България киберкостюм, който звездата сам нарече “Space Jack”.Изпълнителят, известен с провокиращия си имидж, е решен да стигне по-далече от всякога в своята визия и да премине границите на човешкото въображение.Устата смята да наложи нов, ултрамодерен сценичен тоалет, “дреха от бъдещето”, невиждана досега у нас.Той се е доверил на екип от специалисти по конструиране на модели, инженери и модни дизайнери, които работят от два месеца по новото чудо. “ “Space Jack” умее да хипнотизира и със сигурност ще спре дъха на хората”, споделя Устата, запазвайки детайлите по проекта в тайна.Оригиналния киберкостюм може да извършва разнообразни функции, както и да се контролира с дистанционно от разстояние.

“Space Jack” ще направи своя дебют в новия клип на Устата “COM.PRESS”.Той ще бъде заснет на 20 октомври в София от екипа на режисьора Тенчо Янчев.

Уникалното произведение на изкуството e първото от поредица сценични костюми и аксесоари с името “Space Jack”, вдъховени от Устата и изработени специално за неговите сценични изяви.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !