Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Първите 10 блондинки от "Надхитри блондинките"

отпечатай новината

08.10.2009 16:00 | Видян 7747 пъти | Гласували 4

Първите 10 блондинки от

От ноември в ефира на PRO.BG ще стартира една от най-провокативните игри на световната компания Eyeworks – „Надхитри блондинките”. В нея един мъж се изправя срещу 50 блондинки. В следващите седмици PRO.BG ще представи дамите, които ще трябва да опровергаят мита за  блондинките. Те са руси и умни, те са красиви и амбициозни, те са:

Емилия Пелова, студентка
Емилия е на 22 години от  София. В момента е студентка  втори курс в УНСС, със специалност счетоводство. Работи по своята специалност в счетоводна къща от близо година и това й харесва. Голямата й страст е волейбола, но тренира за удоволстие в отбора на УНСС, с който на шега печели второ място на турнир в Париж.

Гергана Димитрова, IT специалист
Гери е на 25 години от Кърджали. Има собствена фирма за създаване на софтуерни програми. Тя става известна с участието си в „Сървайвър 3”, където среща и настоящия си приятел Митко.
В момента Гери се учи да ходи на въже и казва, че това й помага да постигне вътрешен баланс. Освен това посещава уроци по японски език, защото се увлича от японската култура и харесва екзотичните езици.

Гергана Костова, актриса
Гергана е на 22 години от София. Завършва актьорско майсторство в театрален колеж „Любен Гройс”. От близо 3 години работи като аниматор по детски партита, а от около година прави така нареченото „One man show” – скечове по заведения, предимно казина. Определя се като луда, красива и флиртаджийка.

Гергана Кузмова, психолог, занимава се и с PR
Гергана Кузмова е на 28 години от София, завършила е психология в Холандия и едновременно с това социална педагогика в България. Владее английски, холандски и руски език. В момента е мениджър комуникации в продуцентска къща.

Вероника Василева, студентка
Вероника е на 21 години от София. Студентка втори курс в УНСС, направление Икономика. Работи в счетоводната къща на майка си, но казва, че от малка знае какво са сметки, баланси и отчети. Занимавала се е 7 години професионално с волейбол в спортен клуб Славия, но идва моментът, в който е трябвало да избира училище или тренировки.
Приема да участва в „Надхитри блондинките”, за да преодолее страха си да говори пред много хора.

София Паскалева, управител
София е на 29 години от София. Основното й занимание в момента са децата и грижата около тях. Има две момиченца на 3 и 1 години. Притежава салон за красота, но в момента не намира много време за него. За себе си казва, че когато има и малко свободно време обича да се глези по женски и да пътува. Една от последните дестинации, които е посетила е Дубай.

Рени Павлова, бизнес дама
Рени е на 31 години от Плевен. Тя е собственик и мениджър на фирма за производство на тенти в Гърция. Имала е участие в компания, която притежава 3 ресторанта в Швейцария, зали за прожекции на футболни игри в Италия. Рени се определя като „прекалено позитивна, смела, но не до безразсъдство - тиха фурия”. Говори 5 езика, пише проза, а мечтата и е да стане писател.

Харитина Агопян, радио водещ
Харитина Агопян е на 24 години от Бургас, но от 19 години живее в София. Името й е от гръцки произход. Майка й е рускиня, а баща й е арменец. В момента е радио водеща в сутрешен блок на столично радио. Казва, че не е никак приятно да ставаш сутрин рано, но все някой трябва да го прави. От три години си има сериозен приятел, с който живеят заедно. Много обича животните. Има две котки, заек и куче.

Мария Стоянова, пианистка
Мария е на 28 години от Стара Загора. Омъжена с една дъщеря – Валерия на 2 год. Малката вече свири на китара и се опитва да пее. Съпругът на Мария е китарист, заедно са от 7 години, а са женени от 3.
Обича да слуша всякаква музика, но няма време да свири. Обича да готви, не обича спортове и предизвикателства.

Яна Бахчева, модел
Яна Бахчева  е на 23 години от Русе. В момента е студентка последна година във Варна със специалност „Международен мениджмънт”. От 16 годишна е модел. Има участие в много български конкурси - „Лице на Русе”, „Miss Summer International 2008”, “Мис Лято”, “Мис Студентски Град”. Много обича да гледа филми, предимно комедии. Обича да спортува. Занимава се с тенис на корт, плуване и народни танци.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !