Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гадател: Станишев ще бие Бойко

отпечатай новината

16.02.2008 12:16 | Видян 9202 пъти | Гласували 1

Гадател: Станишев ще бие Бойко

Сергей Станишев ще бие Бойко Борисов на парламентарните избори през 2009 г., ако се раздели с някои от сегашните си партньори и особено със Симеон Сакскобургготски, твърди известният руски астролог Павел Глоба.

Преди 4 години той предрече идването на власт на БСП, а преди това - разпадането на СССР и войната в Ирак, припомня днес в. "Труд", който публикува интервю с Глоба.

Той е президент на Авестийската школа по астрология и ректор на Московския институт по астрология, автор на книги и водещ на предаването "Глобални новини" по тв канала ТНТ.

Според Глоба планетите показвали, че Станишев "е дългосвирещ политик и управник". "Тъй като е зодия Телец и през 2009-а при него ситуацията ще е на кантар и всичко зависи от това кого ще избере за съюзник и от кого ще се откаже. Трябва правилно да изиграе картите си сега, за да спечели при следващото раздаване", казва Глоба.

Руският магьосник бил изчислил и е категоричен, че рано или късно Бойко Борисов ще стане министър-председател. Той би спечелил предсрочни избори сега, ще спечели и по-късно, но през 2009-а съотношението ще е 52 на 48 в полза на Станишев.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !