NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Графа, Мария Илиева, Михаела Филева в...

На 25-ти април, четвъртък, „Приказката продължава“ с...

Тотална промяна за дами в клуб „Версай”

отпечатай новината

12.10.2009 10:40 | Видян 5213 пъти

Тотална промяна за дами в клуб „Версай”

Посетителките на клуб „Версай” вече имат шанс да станат победителки в шоуто „Тотална промяна”, което се случва всяка сряда. Всяка дама, която е достатъчно смела, може да потанцува с ефектните стриптийзьори и да спечели страхотни награди. Срещу страстен танц и обливане с шампанско тя ще получи ефектен тоалет, бижу, разкрасяващи процедури и други екстри. Изненади има и за по-притеснителните, на които не им стига смелост да се изявят на дансинга.

Първата победа бе разделена между две красавици – Йоана и Лили, които показаха темперамент в импровизирания блус със страстни танцьори. Йоана получи тоалет от дизайнерката Гергана Петрова, собственик на модна къща „Ванита”, а Лили си тръгна с ефектно бижу с камъни Сваровски, подарък от бизнесдамата Десислава Зиновиева, собственик на фирма „Ди Зет”.

Тази сряда някоя дама отново има възможност да си тръгне с подаръци. А на 15-ти октомври, когато клубът ще празнува първия си рожден ден, ще се случат изненадващи събития, а отбраните гости ще се насладят на куп изненади.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !