Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Глория смени пет зашеметяващи тоалета на концерта-юбилей в НДК

отпечатай новината

23.10.2009 17:10 | Видян 22033 пъти | Гласували 5

Глория смени пет зашеметяващи тоалета на концерта-юбилей в НДК

С уникална тигрова рокля, специално изработена от модна къща “Принцес” за 15-тия й юбилей на сцена, Глория откри концерта си снощи в НДК. Тя изпя невероятната балада “Можеш ли да ме обичаш”. След не повече от 10-секунден антракт, по време на който се изяви балет “Магия”, примата на поп-фолка излезе с втора рокля – златна и плътно прилепнала по нея. По време на народните изпъления я ридяхме решена в черен тоалет, след което в син, а на финала заедно с песента “Хипноза” Глория бе в червено.
И петте тоалета са дизайнерски, а моделиерките на “Принцес” Соня Атанасова и Силвана Данаилова се потрудиха повече от две седмици, за да се вмъкнат в сроковете. Е ефекта на финала бе само един – примата бе зашеметяваща.

“Глория е толкова перфектна, че й отива абсолютно всичко. Трябваше обаче да изберем само тематични рокли. И можем да кажем, че тигрова рокля в модерен стил, с която откри, намери своята жена, защото Глория има уникална харизма, тя е истинска тигрица” – споделят Соня и Силвана.

“Освен това сме възхитени от отношението й, тя е изключително тактична, държанието й е съвършено, а тялото й е перфектно” – допълват дизайнерките на “Принцес”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !