Мадона провокира с полугола снимка

„Всеки има патерица“. Това написа Мадона в...

Франко Неро ухажва Дарина

Звездата отдава си падал по българката, но едва сега се...

Златка Димитрова откри голямата любов

отпечатай новината

26.10.2009 15:40 | Видян 10416 пъти | Гласували 1

Златка Димитрова откри голямата любов

Плеймейтката Златка Димитрова сподели, че е открила голямата си любов в лицето на бившия приятел на Златка Райкова - Благой Иванов - Багата и че никога не е била по-щастлива, пише vip-bg.info.

"Открих любовта. Търсех я дълго. Оглеждах се да я мярна някъде години наред, а тя се подаде иззад ъгъла така неочаквано. Подкоси краката ми. Изостри сетивата ми. Разтвори сърцето ми. Докосна всичките ми ерогенни зони" - пише Златка.

"Минаха две седмици от мига, в който се запознах с Благой, ала сякаш съм го обичала от дете. Всъщност, в момента обичам като шестокласничка след първата целувка с език. Цялото ми същество се тресе от електричество.

Осъзнах, че любовта е изключително приятно хоби. Особено, когато неин обект е мъжът до мен. Боже, та той ме разтапя. Не знам какво се случва с мен, но като ме докосне изгарям, като ме целуне се втечнявам, като милва тялото ми се изпарявам.
А след това отново приемам форма и съдържание, за да се насладя докрай на искрата, на любовта. Нашето не е секс, а хармония между две тела. Неговото мъжество и моята женственост. Неговите мускули и моята гръд. Неговата набола брада и моята гладка кожа. Неговото желание и моята страст. Съвършенство. Знам, че то не трае вечно, но важното е да успееш да му се наслаждаваш във всеки миг и с всеки микрон от съществото си. Влюбена съм, намерих любовта и спирам да търся."

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !