Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

"За" и "Против" поп-фолка в “Пълна лудница”

отпечатай новината

31.10.2009 09:00 | Видян 10161 пъти | Гласували 3

Четвърти брой на “Пълна лудница” по традиция ще открие водещият на водещите Димитър Пачков. Колоритният доайен на телевизионното изкуство е този път е поканил в студиото си мега популярната фолк дива Курнелия (Мария Игнатова) и Гьонсурат Кабайе (Румен Угрински). Двете дами ще разискват изключително важния въпрос „За и против поп-фолка”.

„В казана” с Тиган Звездев (Алексей Кожухаров) ще научим бомбастичната рецепта от световния кулинарен фолклор за така нареченото Гърмящо кюфте по муджехедински.  По този повод гост „В казана” е изтъкнатия готвач от близкоизточната школа Али Бум Мустафа Ал Терорист (Вальо Танев).

В поредния епизод на „Доктор Фалус” ще станем свидетели на драматичен скандал между Доктор Гъди (Албена Михова) и №14 (Мария Игнатова). Двете са в разгара на лют спор за това коя е причинила смъртта на пациент. В този момент е съвсем нормално да поискат арбитраж от маниакално гениалното к*$&*еле Д-р Фалус. Но той за разлика от тях има много по-сериозен проблем... не може да открие бастуна си. Къде е тъй характерното за ексцентричния медик помощно средство – това ще разберем в самия край на серията.

В „Звезден пенкилер” този път ще видим Полковник Иванова (Мария Сапунджиева), която е взела на мушка Подполковник Майор Егаси Костов по въпроса какви мерки взима КАТ, за да разреши проблема с паркирането в София. 

Бизнес съветите на един луд (Димитър Рачков) пък ще видим в рубриката „Лай парк”. Ще разберем какво трябва да направим ако досадната ни съпруга иска палто от норки, както и как да си платим парното само с 5 бобени зърна.

Гостът в „Гази сутрин” пък е гига звездата на турския шоу-бизнес Шмъркан. Той ще разкрие пред Хвани Цолова пикантни подробности за себе си и бъдещото развитие на блокбастера „Сакъз”. Финалът е грандиозен с изпълнение на живо на един от хитовете на Шмъркан.

Дойде ред да видим и какво наистина се случва в „Сакъз”. В този епизод на свръх драматичната турска сага ще види появяването на Китидже. Това всъщност е преоблеченият като жена Китодароглу (Китодар Тодоров), който е любовник на Албенджи (Албена Михова) – втората съпруга на Зуй Паша.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !