Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Престъпни досиета с Боби Цанков

отпечатай новината

05.11.2009 15:40 | Видян 6955 пъти

Престъпни досиета с Боби Цанков

Тази събота, 7 ноември от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е скандалният радиоводещ Боби Цанков, известен с близките си познанства с много от емблематичните за подземния свят фигури. „В България няма мафия! В България има хора, които изкачат отнякъде, набират една скорост, след това някой ги гръмва и те приключват! Когато има мафия, има ред!” – казва Боби Цанков. Покрай общия си бизнес с Антон Милтенов - Клюна се запознава с хора като Димитър Вучев - Демби, Христо Вартаняб - Исуса, Косьо Самоковеца, с Христо Ковачки, който по онова време е в топли отношения със Самоковеца. „Аз бях близък техен приятел, от когото те не се притесняваха да говорят, да обсъждат, да коментират... Аз стоях, слушах и гледах!”
„Аз виждах Клюна с какво се занимава – не мога да си кривя душата!” – казва Цанков. – „Не съм виждал наркотиците никога на живо – на масата сложени, но чувах такива разговори. Идваха разни хора и отчитаха торби с пари!... Седмично едни сто-двеста хиляди лева се разнасяха по стаите!”
„Косьо подсигури паспорта и парите на Мето, за да изчезне безследно! Предполагам, че е жив – ако не беше изчезнал, може би нямаше да е жив!” - разкрива Боби Цанков сензационна версия за мистериозното изчезване на Мето Илиенски.
„Аз, Клюна, Демби, Косьо, предполагам и Ковачки имахме една група телефони!... И тази група не се „слуша”!” – разказва той. Номерата от групата са от осмици като само последните две цифри се различават, а самата група е направена с цел да се говори спокойно и да не се подслушват разговорите. За това си имат вътрешен човек, който им гарантира „чистотата” на групата.
„Митьо Очите разполагаше с огромни пари – значи Митьо Очите беше Клюна и Демби, взети заедно и умножени по пет!... Доктора е работил с Милошевич и чуждите служби това го знаеха много отдавна - българските не го знаеха! В Сърбия Доктора беше много популярен като съдружник на Марко Милошевич... „В никакъв случай не мога да кажа някакви суперлативи за тези хора – Клюнът беше изключително стиснат... Демби е от хората, които са иронично-нагло-зли хора... Демби има мръсна душа... Косьо беше изключително ларж, изключително широко скроен човек...” - всичко това Боби Цанков описва в книга и твърденията му според него се доказват от разследванията на службите: „Аз съм разпитан по тези факти официално пред службите, те са съпоставени и проверени с други факти. Това е първата книга, от която прокуратурата и службите взаимстват информация по знакови дела, които към днешна дата вървят. Това най-малкото доказва, че това, което сме написали, съвпада с информацията, с която разполагат и службите. Защото, ако си спомняш, други автори дори молеха да ги разпитат и призоват, но никой не ги търсеше...”

„Горещо” успя след много уговорки да заснеме отново тайния нумеролог на много от българските звезди – Стефка. „Мили хора – не правете магии!” – призовава тя и обяснява каква е технологията на правене на магии. - „Магиите са 44 вида и 1400 разновидности...” Според нея всеки сам може да провери дали има направена магия и то в домашни условия – без да плаща на никого. Стефка дава рецепти как човек да си направи сам осветена вода и домашен амулет или да премахне негативната енергия от дома си.
Как изглеждат парите от наркотиците и жив ли е Мето Илиенски? Как да проверим дали сме омагьосани и как да се предпазваме от магии? И още: за ореховите гори на Клюна и за стрелбата срещу него, за секретните телефони и за наивността на Митьо Очите, за Иван Тодоров – Доктора, Бойко Борисов и синът на Милошевич – Марко Милошевич.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !