Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бербатов е №1 за Мъж на годината, засега

отпечатай новината

09.11.2009 12:20 | Видян 5593 пъти | Гласували 1

Бербатов е №1 за Мъж на годината, засега

Капитанът на националния отбор по футбол Димитър Бербатов е временният водач в класацията Мъж на годината, съобщи darik.bg. На втора позиция засега е световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, а трети е министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. За тримата номинирани се гласува в официалния сайт на конкурса, който е manoftheyear.bg. До крайния срок за това остават малко повече от две седмици. 19-то издание на престижната класация се организира от Дарик.

Близо 5500 души са се включили в гласуването за Мъж на годината от началото му миналия понеделник до днес. В първите дни Детелин Далаклиев и Димитър Бербатов се движиха почти еднакво в класацията. В момента футболистът води пред боксьора с повече от 1000 гласа. Макар и засега да е на трета позиция, министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов се доближава по резултат до втория в класирането.

На сайта manoftheyear.bg вече могат да се следят временните позиции на тримата номинирани за Мъж на годината. Те ще се обновят след седем дни и ще изчезнат на 23 ноември - четири дни преди крайния срок за гласуването. От тази дата никой няма да знае кой е временният водач в класацията.

Как изглежда подреждането от първо до трето място ще стане ясно на церемонията по награждаването. Тя ще бъде на 3 декември в столичния Модерен театър и ще се излъчва по PRO.BG, официален медиен партньор на събитието.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !