Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Анелия - агресивна в новия си клип

отпечатай новината

11.11.2009 17:00 | Видян 17471 пъти | Гласували 5

Анелия - агресивна в новия си клип

Агресия, символизираща силна страст и емоции, нетипичната атмосфера на мрачна автоморга, интересна игра на светлосенки и екстравагантни визии ще видим в новия видеоклип на Анелия „Обичам те”, който беше заснет в началото на тази седмица, съобщи novfolk.bg.

Работата била планирана за два дни, но екипът успял да приключи всичко само за ден. Снимали в халета на автоморги, сред машини за разрушаване на коли, които обаче не влезли в употреба. Нямало и нужда: Анелия сама се справила със счупването на една кола с чук. Певицата била толкова ентусиазирана от идеята, че въобще не се нуждаела от чужда помощ – всяко счупване, което ще видим в „Обичам те”, е лично нейно дело. Разрушителната мисия се извършва на фона на горящи огньове, които правят атмосферата още по-нажежена.

Във видеото участва и Живко – приятелят на Анелия от детските им години, когото видяхме за първи път в „Ти си слънцето в мен”. Визиите на певицата пък са малко стряскащи, доверяват от екипа й. Въпреки че песента и посланието в нея са много нежни, клипът не е такъв – търсен е контрастът, един любим на Анелия похват. И четирите й визии са решени ексклузивно в черно, а прическите й са съвсем нови за нея. Стайлингът е поверен на Тути, гримът – на Кирил Чалъков, а за косата й се погрижил Чочо от „Фетиш”. Завоят във визуално отношение обаче не е завинаги, уточняват от екипа на Анелия – със сигурност в следващи проекти ще я видим изчистена и нежна, както сме свикнали.

Клипът на „Обичам те” не е нито съвсем имиджов, нито типично сюжетен. Идеята, заложена в него, позволява на зрителя сам да интерпретира докрай песента – Анелия просто показва посоката, в която самата тя я вижда. Режисьор на видеото е Николай Скерлев, а освен него зад камера застанал и операторът Иван Иванов.

Плановете са „Обичам те” да бъде на екран до края на месеца, но със сигурност след концерта за рождения ден на „Планета”. Причината: в Зала 1 на НДК Анелия ще пее „Добрата, лошата” и дуета с Илиян „Две неща”, така че няма смисъл новият й проект да се появява по-рано.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !