Българският римски император Максимус...

Максимус Тракс, известен още като Максимин Тракиецът, е...

43 пластични операции, но вместо...

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да...

Силвия се завръща

отпечатай новината

12.11.2009 10:40 | Видян 6927 пъти | Гласували 2

Силвия се завръща

След кратко затишие, Силвия зарадва своите почитатели с новината, че готви два нови самостоятелни албума, съобщиха от planeta.tv.

Певицата, която през 2007 година спечели първа награда от "Пирин фолк" за авторска песен, записа четири македонски песни. Сексапилната изпълнителка е готова и с шест авторски поп-фолк парчета, които много скоро ще запише в студио.

За музиката на новите си песни тя се довери на композиторите Светослав Лобошки, Ленко Драганов и Велислав Драганински. Мартин Биолчев пък е написал за нея продължение на "Ти ме подлудяваш", което носи същия хитов потенциал. Силвия смята да направи ремикс на песента "Любовен миг", нейна голяма слабост, защото автор на музиката и текста е самата певица.

Песента, на която Силвия залага в момента и смята да снима видеоклип е със заглавие "Честна и грешна". Автор на музиката и аранжиментът е Светослав Лобошки, а текстът е на поетесата Лиляна Димова. За подбора на новите песни, Силвия е гласувала и голямо доверие на преценката на своя голям фен Николай Костовски.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !