Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Сашка Васева разглежда нестандартни дрехи

отпечатай новината

13.11.2009 09:30 | Видян 11785 пъти

Сашка Васева разглежда нестандартни дрехи

Сашка Васева заедно със семейството си, както и Силвия и Теди Кацарови, присъстваха на ревюто на Рошавата гарга в Кемпински.

Певиците гледаха с интерес модния спектакъл 11.11. Идеята на заглавието е инспирирана от емблематичността на датата 11 ноември и намеква за вечната борба между вътрешния и външния АЗ. Атрактивни манекенки, сред които Диляна Попова, Юлия Юревич и Гери Гочева, дефилираха за марката. Интересен акцент бяха санитарните маски, които носеха някои от моделите, съобщи dir.bg.

Студена вълна, кашмир и естествена кожа са предпочитаните материи за сезон есен-зима 2009-2010. Черно, бяло и антрацитено сиво в комбинация със свежите червено, цикламено, жълто и оранжево са предпочитаните цветове в колекцията. Силуетът на облеклата слива екстравагантното с класическото.  Широка гама от аксесоари – вратовръзки, ръкавици и бейзболни шапки – допълва тоалетите.

Мъжете пък дефилираха с облекла от колекцията „Любовта убива бавно” на Кристиян Одижие и Ед Хaрди, чийто представител за България е „Рошавата гарга”. 

Нестандартен беше финалът на ревюто. Нова песен, посветена специално на колекцията, изпя певицата Лейди Би.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !