Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Стивън Тайлър все пак напуска

отпечатай новината

13.11.2009 10:40 | Видян 3669 пъти

Стивън Тайлър все пак напуска

Историята около Стивън Тайлър и "Аеросмит" става все по-забъркана, предаде БТА.

Малко след като Тайлър лично опроверга слуха, че напуска световноизвестната хард рок група, неговият колега Джо Пери в интервю за Асошиейтед прес съобщи, че Тайлър все пак се оттегля, но само за няколко години.

Според Пери, Стивън Тайлър ще си почине няколко години и ще се заеме със свои неща, а групата ще продължи да работи.

"Нашата група е добре смазан организъм и ние ще продължим съвместната си работа така или иначе" - каза китаристът Джо Пери. Тайлър още не е коментирал новото съобщение на Пери.

Да припомним, че през уикенда китаристът на бандата Джо Пери оповести шокиращата новина, споделяйки че е прочел в интернет за напускането на Тайлър.

Пери обясни, че е възприел историята като истинска, защото през последните месеци фронтменът на "Аеросмит" се е дистанцирал от колегите си. Джо Пери дори стигна до там да заговори за евентуален заместник на Стивън Тайлър.

След това обаче вокалът на групата наруши мълчанието си и изненада останалите членове на групата със заявлението, че не смята да напуска.

Стивън Тайлър се появи на сцената в Ню Йорк за концерт на Джо Пери и двамата изпълниха песента "Walk This Way" на "Аеросмит". По време на паузата Тайлър се възползва от възможността да успокои феновете, че съобщенията за напускането му не са верни.

"Искам Ню Йорк да знае, че не напускам "Аеросмит" и че слуховете за раздялата не отговарят на истината", заяви Стивън Тайлър.

Снимка: Guliver/ Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !