Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Свършиха билетите за концерта на W.A.S.P.

отпечатай новината

16.11.2009 12:00 | Видян 4362 пъти | Гласували 1

Свършиха билетите за концерта на W.A.S.P.

Концертът на W.A.S.P. в София на 17-ти ноември, в зала “Христо Ботев” е напълно разпродаден! И последните бройки билети за събитието, които се оказаха доста ценни в последните дни, се изчерпаха напълно. Това съобщават организаторите от Loud Concerts /Лауд Консертс/, по чиято покана ще видим легендите на родна земя. Капацитетът на залата е абсолютно изпълнен и вероятно няма да се продават билети на място, както гласеше предварителната информация, уточняват още организаторите.

Хеви метъл легендите пристигат в България в деня на концерта и въпреки, че ще ги посрещнем за четвърти път, те отново предизвикват истинска истерия с гостуването си. Най- приятният момент за десетима от българските фенове на W.A.S.P. е, че минути преди да започне концерта късметлиите ще се срещнат лично с емблематичният Blackie Lawless.
Концертът е с начало 20.00ч, а първи на сцената ще забият българите от Sheky &The Bloodrain. Вратите на зала “Христо Ботев” ще бъдат отворени след 18.00ч.
В София Blackie и компания ще представят парчета от последния си албум “Babylon”, който излезе на пазара преди около месец.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !