Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Като две капки вода: ФИНАЛЪТ –...

Тази година NOVA и „Като две капки вода“ ще...

Бременната Биляна Йотовска ще представи танцово шоу

отпечатай новината

16.11.2009 17:30 | Видян 19971 пъти

Бременната Биляна Йотовска ще представи танцово шоу

Танцовото шоу „Тайната градина” на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска продължава в Ескейп, въпреки бременността на „Мис Дупе” 2008.

Топ моделите на агенция VISAGE Биляна Йотовска и Невена Воденичарска представят на 20-ти ноември 2009г. в клуб Ескейп второто си самостоятелно шоу "The secret garden".

"Искаме да уловим позитивната енергия от хората и да я преобразуваме в един чист поток от позитивност и любов. Смятаме, че най-красивото време от човешкия живот се крие в детството и искаме да върнем хората там поне за малко" - споделят красавиците.

Биляна Йотовска очаква дете от приятеля си Митко, но по примера на много от звездите, не е спряла с участията и дефилирането на модния подиум, пише dir.bg.

Бременната Вили Сечкова спортуваше усилено по време на бременността си, Галена Димова смело разхождаше коремчето си на модния подиум, Емилия снима еротична фотосесия за списание в 8-мия месец. В първите месеци от бременността си адреналинката Яна продължи да танцува в "Господари на ефира", а Ирен Онтева до 9-тия месец не спря модните си участия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !