Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Общото между Мехмет и Лияна

отпечатай новината

21.11.2009 09:15 | Видян 20030 пъти | Гласували 2

Общото между Мехмет и Лияна

СЛАВА научи, че нашата фолкпевица Лияна има нещо общо с Мехмет. След като се поразровихме, разбрахме, че двамата са комшии в Истанбул. Припомняме, че бащата на детето й е турчин и живее в елитен квартал в милионния град. Повече подробности обаче за отношенията й с него, четете в следващия брой на списание Easy. Нас ни интересува най-вече какви са й впечатленията за звездата от Перла. Ето какво ни разказа Лиана:

Какво ви свързва с Мехмет?
Единственото, което ме свързва с Мехмет е, че живеем в един и същи квартал в Истанбул. Не се познаваме лично, но съм го виждала много пъти. На мястото, където живеем – точно до морето в един от хубавите квартали, сега снимат филм, в който той играе главната роля.  Човек минавайки може да наблюдава как протичат снимките.

Държи ли се като голяма звезда, ходи ли с охрана...?
За разлика от нашите звезди, тамошните популярни личности са доста по-земни. Дали от възпитанието или културата им, за тях не е чак толкова важно да демонстрират известността си. Хората ги даряват с много любов. Феновете са истински и много ги обичат. Звездите реагират толкова добре и са толкова непретенциозни... Появяват се без грим, можеш да ги видиш да се разхождат със семействата си. Ние сме много далеч от тях.


Каква кола кара Мехмет?
Конкуренцията в Турция е много голяма, пазара – също, така че там е напълно нормално да карат суперхубава кола. Ние сме виждали Мехмет да ходи или пеша или да пие кафе с приятели в квартала.

Как изглежда къщата му? Натруфена ли е?
Където ние живеем има двуетажни и триетажни кооперации, защото е близо до летището. Не съм наясно дали цялата сграда е негова. Това са къщи, но не фамилни, а с апартаменти. Няма нищо натруфено. Повечето палати, в които се снимат турските сериали, са музеи около Босфора. Те са необитами. Те са държавни ценности и са безценни. Нямат право да ги разрушават и да ги реставрират, докато не се саморазпаднат и тогава да построят нови сгради на тяхно място. Определено звездите не живеят в кичозни грамадни къщи. Ценностната им система е на по-различно ниво. Не искам да обиждам българите, но ние сме малко като невидели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !