Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Златка - претенциозна и нахална

отпечатай новината

22.11.2009 09:00 | Видян 8804 пъти | Гласували 1

Златка - претенциозна и нахална

„Мис Плеймейт 2009" Златка Димитрова съобщаваше на всички, че се снима в българския филм „Love net", който се прави от продуцентите на Дзифт".

я се похвали, че вече е едва ли не кинозвезда, но истината се оказа доста по различна, научи vip-bg.info от съвсем сигурен източник.

Тя е, че Златка едва не е провалила работата на десетки професионалисти. Първо, тя е участвала само в едни снимки като част от момичетата в масовката, второ смаяла с претенциите си екипа на продукцията, трето се държала доста грубо и неуместно с всички.

Чашата преляла когати си тръгнала по средата на снимките, въпреки поетия ангажимент.

Ето какво споделят кинаджии от продукцията: „Обърка ни работата. Беше ангажирана за нощни снимки, но си тръгна заедно с още две момичета към 1 часа. По средата на участието си. Такива нямат работа при нас, да не разчитат на нищо повече".

Продуцентите обаче са изключително доволни от манекенката Диляна Попова, на която са поверили главната женска роля, която е доста по-известна и красива от Златка, но не се прави на велика звезда, а стриктна като швейцарски часовник.

Тя се справяла повече от добре в ролята на актриса. „Много е естествена и истинска. Има бъдеще в киното", уверени са от продукцията.

Снимка: сп. Playboy

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !