Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Гола снимка на Полански и жена му на търг

отпечатай новината

25.11.2009 15:15 | Видян 4369 пъти

Гола снимка на Полански и жена му на търг

Гола фотография на Роман Полански и съпругата му Шарън Тейт ще бъде продадена на търг в аукционната къща Christie's в началото на декември. Очаква се за фотоса да бъдат платени над 10 000 долара, съобщи zar.bg.

Снимката на фотографа Дейвид Бейли е направена малко преди бруталното убийство на Шарън преди четири десетилетия. През 1969 бременната съпруга на Полански е застреляна в дома им в Лос Анджелис от банда младежи, ръководена от Чарлз Менсън.

Фотографията провокира не само заради легендарния режисьор и съпругата му, казва вицепрезидентът на Christie's Лаура Патерсън. Тя е ценна, защото улавя щастието на съпружеската двойка. Снимката е публикувана в книгата на Бейли Goodbye Baby & Amen: A Saraband for the Sixties.

76-годишният Полански все още се намира в швейцарски затвор, където изчаква иска за есктрадиране към САЩ. На 26 септември той бе задържан в Цюрих - съгласно американска заповед от 1977 заради незаконните му сексуални отношения с 13-годишната тогава Саманта Геймър. Носителят на Оскар напуска САЩ в деня, в който е трябвало да чуе присъдата си. Той никога не се завръща в Лос Анджелис, където Шарън е убита бременна с тяхното дете.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !