Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Витомир Саръиванов сяда на Стола на истината

отпечатай новината

27.11.2009 11:00 | Видян 6059 пъти

Витомир Саръиванов сяда на Стола на истината

"Горещо" тази седмица е на територията на едно от най-провокативните и драматични телевизионни предавания, излъчвани някога в българския ефир - „Цената на истината".

Броени дни след финала на най-успешния за сезона формат в ефира на Нова телевизия специално за „Горещо" на стола на истината за първи път сяда водещият Витомир Саръиванов.

В ролята на разпитващ влиза Венета Райкова, за да намери отговори на всички въпроси - дори и на най-неудобните - които вълнуваха зрителите през цялото това време.

И тъй като тази събота телевизионният таблоид е посветен на телевизионната среда, докато Венета Райкова е на декора на „Цената на истината", специален гост в студиото на

„Горещо" е безпощадната Васа Ганчева - всепризнат медиен критик, режисьор и водещ.

„Чувствам се удовлетворен от нещата, които направихме, защото смятам, че от предаването имаше полза, което е най-важното нещо! Изключително много хора започнаха да се замислят за това в какво общество живеем и с какви хора се сблъскваме..."

Според Васа Ганчева в България не съществува такова нещо като „рейтинг" - тази система е оставена в ръцете на „хищници - на социолози и социологически агенции, които забогатяха на гърба на клетите телевизионери, защото ги лъжат, а пък телевизиите се надпреварват да им плащат, за да могат изкуствено да им намаляват или повдигат рейтинга."

Според Васа Ганчева наложените от т.нар. псевдоелит чрез медиите простия.

Каква е истината за „Цената на истината" и какво успя да промени предаването в мисленето на хората? Кои са телевизионните злодеи според Васа Ганчева и какво е мнението й за турските сериали?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !