Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теодора клипира песен от рецитала си на „Пирин фолк – Сандански” 2009

отпечатай новината

03.12.2009 10:30 | Видян 6289 пъти | Гласували 1

Теодора клипира песен от рецитала си на „Пирин фолк – Сандански” 2009

Теодора засне видеоклип на македонската фолклорна песен „Майко, не плачи”. За първи път примата на DIAPASON RECORDS я представи пред публика на тазгодишното издание на престижния фестивал „Пирин фолк – Сандански”, където закри първата конкурсна вечер със самостоятелен фолклорен рецитал. Видеото ще се излъчи премиерно по Фен ТВ на 3 декември 2009 (четвъртък) в 12.00 часа.
Тази песен е много специална за талантливата изпълнителка, тъй като идеята и за музиката, и за текста са нейни. Теодора държала мелодията да е бърза, танцувална, а текста да е посветен на сватба. Доверила се е на майсторите на македонската музика: композитора и аранжора Боби Мойсовки и текстописеца Борче Нечовски.

„Когато получих музиката и текста, ги харесах веднага. Почувствах тази песен със сърцето си и мисля, че това си личи в изпълнението ми. Надявам се и хората да се докоснат до това позитивно усещане, което аз изпитвам, когато изпълнявам тази песен”, споделя певицата с вълнение.

Видео към „Майко, не плачи”, чиито режисьор е  Ненчо Касъмов. също носи много настроение и напълно съответства на внушението, което е въплътено в музиката и текста на песента. В клипа участват и ансамбъл „Чинари”, които са облечени с оригиналните костюмите от рецитала на Теодора на „Пирин фолк – Сандански” 2009.  Стилната изпълнителка пък е заложила на елегантна дълга рокля в любимия й розов цвят – дело на нейната дизайнерка Деси Григорова, която винаги успява да създаде най-подходящия тоалет за всеки случай. За естествен декор е използвана прекрасната обстановка на хотелски комплекс „Макензен” (Мелник).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !