Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тri O Five в Sofia Live Club

отпечатай новината

03.12.2009 15:00 | Видян 4132 пъти

Тri O Five в Sofia Live Club

Група  Tri O Five  ще представят със  зашеметяващ лайв  новият сингъл "Back To You" и видеото към него, вдъхновено от NESCAFÉ® Dolce Gusto и режисирано от Александър Моллов на  4-ти  декември  в Sofia Live Club. Новият сингъл носи лек южен полъх, който се прокрадва не само във визията на видеото, но и в музиката. Освен  новото парче  групата ще направи и едночасов лайв с  част от вече утвърдените си хитове.

Tri O Five е най-атрактивната българска музикална формация с Jazzy-groovy-house звучене. Уникалната авторска музика на формацията придава едно ново течeние на българската сцена.

След успеха, който постигнаха с летния хит  "Let's Start Over" сега е ред на "Back To You". Парчето е  свежо, танцувално, динамично и много грууви, а нежният вокал на Майкъл  може да накара всеки да си припява "Me and you, you and me".
Официалната премиера на видеото беше ексклузивно в интернет портала Vbox7  в началото на ноември и вече се върти в ефира.
"Back to you" е поредното парче от предстоящия дебютен албум на бандата, който очакваме през пролетта на 2010 година.Както и досега музикални продуценти са  Tri O Five, а по текстовете се е потрудил самият Майкъл.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !