Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Група Акага и Дичо събраха приятели

отпечатай новината

26.02.2008 12:12 | Видян 8159 пъти

Група Акага и Дичо събраха приятели

В невероятен купон се превърна промоцията на съвместния сингъл на Акага и Дичо „Пътувам”. Столичният клуб „My Mojito”се оказа тесен за многото гости на събитието, които с голямо внимание изгледаха премиерното излъчване на видеоклипа към „Пътувам”. Сред тях забелязахме Графа, вокалиста на група Остава – Свилен, певицата Петя Павлова, Орлин (екс-Каффе), Веселин Маринов, председателят на Надзорния съвет на Синергон Холдинг - Бедо Доганян, който спонсорира заснемането на видеоклипа и много представители на столичните медии.
С чувство за хумор и закачки музикантите от Акага и Дичо лично представиха съвместния си проект  и изразиха задоволство, че работят заедно. Комплиментите за видеоклипа бяха отправени към режисьора Магърдич Халваджиан, който в емоционално изказване пред публиката на промоцията се върна назад във времето, към далечната 1993 г, когато заснема първия си видеоклип. Оказа се, че той е на групата Рег Долс с вокалист Дичо. Вторият му клип пък бил на Акага. През 2008 г. Маги Халваджиан режисира съвместния проект на Дичо и Акага, този път на кинолента и с професионален екип.
Почитателите на българската музика вече могат да гледат видеоклипа в ефира на българските музикални телевизии, а сингълът вече 2 седмици звучи в ефира на БГ Радио.
Само ден след промоцията Акага се отправиха към Скандинавския полуостров, където ще концертират през следващите 2 месеца. След като се завърнат започват усилена работа по продължение на проекта за албум „Акага и най-добрите вокалисти на България”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !