Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Астела Ателие с нов луксозен дом

отпечатай новината

10.12.2009 10:00 | Видян 10238 пъти

Астела Ателие с нов луксозен дом

Четири години след създаването на своя моден бранд "Астела Ателие", дизайнерът Аля Милушева зае специално място не само в сърцата на клиентите си, но и на най-престижната модна улица в столицата. Великолепната атмосфера на лукс и стил съчетани с висша мода, вече е пренесена в новия, по-просторен дом на Астела на булевард „Витоша” 68. Новият бутик на Астела има всички предимства на бляскавата централна локация и същевременно е интегриран в градската среда като едно от най-елегантните и спокойни кътчета в центъра. Мястото е не само по-модерно и просторно, но ще предложи на клиентите на марката повече комфорт при посещенията и още по-голямо разнообразие от услуги. Високото ниво на обслужване и персоналното отношение към всеки клиент са задължителните  детайли, които Астела пренася в новия бутик. Тук ще се предлагат цялостни стайлинг решения, които включват съвет и консултации за всичко, свързано с вашия специален повод. Консултациите "от-до" ще бъдат специален комплимент за всички избрали марката Astella Atelier за своя личен празник и специален повод. 
Новият дом на Астела е не само логично отражение на развитието на модната къща, но и бележи ново начало в израстването на марката, която разширява своето портофолио с нова дамска линия тоалети за бизнес ежедневието. 
В новият бутик Astella Atelier освен добре познатите официални haute couture рокли, Аля Милушева предлага и луксозни модели за бизнес ежедневието. Току що завършената prêt-a-porter линия на Astella Atelier ще бъде показана за първи път в новия дом на марката. За личния гардероб на клиентите ще се грижат стайлинг специалисти на място, а избраните модели могат да бъдат специално изработени за всеки клиент в предпочитани цветове и размери. Новата цялостна дамска линия за бизнес ежедневието на Astella Atelier е предназначена за силната, модерна и динамична жена, която уважава себе си и държи на всички аспекти на своя външен вид. Колекцията е изпълнена в 8 цветови теми, които макар и функционално различни, са взаимно свързани и допълващи се.  „Водещата идея при създаването на колекцията бе да изработим модели, които да помогнат на динамичната жена да бъде стилно облечена във всяка ситуация от напрегнатото ежедневние. Затова създадохме модели, които се съчетават перфектно, така че с отделените части от колекцията да се постигнат различни комбинации, подходящи за поредица от официални или неформални появи в обществото.”, разказва дизайнерът на Astella Atelier Аля Милушева.  Моделите са женствени, елегантни и задължително удобни, за да осигурят на дамите комфорта, необходим за един истински успешен ден.   Цветовете минават през класически тонове като капучино, син сапфир, лила, пепел от рози и сиво и стигат до по-смели и ярки. Към моделите от различните серии, в Astella Atelier са подготвили и интересни аксесоари - диадеми, шалове, колани. Освен, че подсилват въздействието на дрехата, те също могат да се използват и като свързващ елемент между отделните теми.
Интериорът на новия бутик ще ви посрещне в луксозна неокласическа, но съвременно елегантна обстановка. Основните цветове са светло сиво и бял high gloss с акценти от скъпи копринени тапети, профилирани аристократични ламперии и ексклузивни полилеи. Елегантен дизайнерски S-образен диван с инкрустирани кристали Сваровски ще направи миговете на очакване и почивка в магазина приятни и удобни. Бутикът разполага с две обширни пробни, като VIP пробната е с впечатляващи размери и дизайн, за да осигури истински специално преживяване.   
В своя нов бутик на бул. "Витоша" 68  Аля Милушева представя за първи път новата линия, която модното ателие започна да предлага -  авторска колекция от официални ежедневни тоалети за бизнес деня на съвременната жена. Нови модели от haute couture колекцията официални рокли ще провокират клиентите на бутика с богат избор от материи, форми и цветове. Поради разрастването на модната територия, която марката Astella Atelier започва да заема, бутикът е условно разделен на две части – prêt-a-porter и haute-couture - официални вечерни тоалети и стилни облекла за ежедневието. Между двете линии са разположени аксесоарите, които осигуряват перфектен финален щрих за всеки тоалет.    

Откриването на бутика беше вчера. Специално за гостите с тоалети от новата колекция на Аля Милушева дифилираха топ моделите на Ивет Фешън Дея, Розмари и Симона. Те показаха различни стайлинг решения на Astella Atelier за ежедневието на модерната, динамична и успяла жена. Най-актуалните тенденции в грима на живо демонстрира посланика на ексклузивната марка Shiseido Виктория Стефан. Известната гримьорка пресъздаде модните тенденции в макиажа за сезон 2009 - 2010, сътворени лично от световно известният гримьор Дик Пейдж за марката Shiseido.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !