Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Константин: "Райна ми взе кучетата!"

отпечатай новината

10.12.2009 17:45 | Видян 23476 пъти | Гласували 3

Константин:

Специален гост в студиото на „Горещо" тази седмица е Константин, за да разкрие истината за раздялата си с Райна и от какво естество е връзката му с Преслава и да разкаже за новото си гажде Надя.

Константин споделя, че любовта им с Райна е била много голяма и много истинска, но с течение на времето двамата като че ли тръгват в различни посоки. За това според него не е виновен само единият, защото в една връзка вината е и в двамата.

„Последните месеци нещата започнаха да изстиват, но те бяха на много висок градус и не може толкова бързо да изстинат!" - споделя Коцето и разказва как дълго време двамата не са знаели какво точно искат и са се разделяли и събирали много пъти преди окончателно да сложат край на връзката си.

„Кучетата ми взе - много съм разстроен! Рядко ги виждам!" - споделя Коцето и разказва как Райна, тръгвайки си е взела двете им кучета Дракон и Карпузи. В момента двамата поддържат много добри отношения и си помагат, с каквото могат.

„Голям човек е Райна! Който ще е с нея, ще е щастлив!" - заявява Коцето. -

„Ако имат отношения с това момче (Светльо) - аз подкрепям връзката!"

Докато отношенията му с Райна леко позатихват, връзката му с двадесетгодишната Надя започва да набира скорост. Коцето признава, че в момента е много влюбен и много щастлив.

„Тя наистина е хубава, но не знае, че е хубава, което е най-важното! Според мен я вълнуват други неща...

Точно когато ми е най-криво, тя ме кара да се чувствам по-спокоен!" Новата приятелка на Коцето говори няколко езика и в момента е студентка по право.

„Аз съм шесто поколение софиянец от едната страна, а от другата съм див селянин! И си личи!" - признава Коцето и отговаря на въпроса действително ли е потомък на Елин Пелин.

Изневяра ли стои в основата на раздялата на Райна и Коцето и какво се е случило точно на 18 март? Потомък ли е Коцето на Елин Пелин и коя своя страна не е показвал на обществото?

Какви са отношенията му с Преслава и защо не е направил песента „Не ми пречи" в дует с Райна? Какви имена за децата си харесват двамата с Надя и смята ли, че ще бъде добър баща?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !