Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава и Константин са готови с “Не ми пречи”

отпечатай новината

24.11.2009 17:00 | Видян 19836 пъти | Гласували 3

Преслава и Константин са готови с “Не ми пречи”

Преди броени дни Преслава и Константин заснеха втората си дуетна песен, която е със заглавие “Не ми пречи”. Двамата хитови изпълнители заснеха общата си песен на различни снимачни локации в Плевен за два дни, съобщиха от planeta.tv.
Режисьорът Николай Скерлев повери на певците изпълнението на двете централни роли, с които те се справиха блестящо. Сюжетът проследява съдбата на двама влюбени, на които живота поднася тежко и непреодолимо изпитание.

Визията и на двете звезди на телевизия “Планета” е изчистена, много елегантна и подчинена на историята, разказана във видеото. Премиерата на видеоклипа се очаква с небивал интерес от почитателите на двамата изпълнители. На 26 ноември предстои и официалната промоция на дуета на сцената на празничния концерт “Осем години телевизия “Планета”. Режисьорът на клипа към нежната балада “Не ми пречи” ще направи всичко възможно да завърши видеото до концерта. Първоначалните планове на творческия екип и двамата изпълнители е премиерата на видеото да бъде на 26 ноември в НДК.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !