13-годишна роди по време на училищна...

13-годишна ученичка роди дете по време на училищна...

Момче държало табела с думите "Сляп...

Сляпо момче седяло на стъпалата с шапка в краката си. В...

Какво тревожи Галена?

отпечатай новината

10.12.2009 15:15 | Видян 13905 пъти

Какво тревожи Галена?

Фолкдивата Галена не може да си намери място от гняв, че благоверният й Галин си е наумил да приюти и брат си в палата, който двамата започват да строят в най-баровския квартал на Велико Търново. Не я успокоявали и уверенията на Галин, че брат му Кристиан също ще инвестира в бъдещия строеж.

Притесненията й се засилват и от заканите на местните еколози, че няма да допуснат в защитения район на върха на старата столица да изникне такъв огромен палат, тъй като има опасност да бъдат унищожени изчезващи костенурки и орхидеи, съобщава "БЛИЦ".

Разгърнатата площ на замъка ще бъде 1974 кв.м. Той ще бъде разположен сред огромен зелен двор с плувен басейн. Ще има 22 стаи, голяма веранда с барбекю и фитнес зала.

Преди най-известният търновски архитект Пламен Цанев да се заеме с проекта, Галена го помолила да предвиди няколко отделни стаи за сценичните й тоалети.

Мястото, където ще живеят двамата с Галин, е едно от най-добрите във Велико Търново. То се намира на върха на града и от него се разкрива прекрасна панорама.

Вижда се целият град, крепостта Царевец, а в далечината и част от Арбанаси. Освен това то е в един от отдалечените от шума и мръсотията на централната част баровски квартал на старата столица. На метри от палата се намира красива борова гора, която допълнително ще допринася за пречистването и освежаването на въздуха в района.

На 22 юни т.г. проплака първородният син на Галена и Галин. Малкият Стефан малко изненада родителите си с избързалата си поява в края на осмия месец. Двамата наскоро споделиха, че планират да имат още деца, тъй като искали да имат голямо семейство.

Интерес предизвиква изказването на певицата по повод на бъдещите им планове: "През зимата с Галин ще отскочим до Лас Вегас, много искам да се оженим там и ще го направим."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !