Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

SANDER KLEINENBERG в Ялта

отпечатай новината

27.02.2008 12:52 | Видян 1791 пъти | Гласували 1

SANDER KLEINENBERG в Ялта

Холандският ди-джей SANDER KLEINENBERG на 29.02.2008г. за първи път ще представи световно извeстното си мултимедийно шоу, в което паралелно с музиката ще миксира визия на екраните в YALTA CLUB.

За целта ди-джеят суперзвезда ще използва уникалният ди-джейски плейър Pioneer DVJ1000, а зад сцената ще му асистира видео артистът Mark Pistoire като част от мини филмите ще бъде авторски, заснети специално за случая с камерите на двамата.

Наред с мултимедийното си шоу, SANDER KLEINENBERG е известен като един от бащите на прогресив-хаус музиката с класиката си „My Lexicon”, въпреки че напоследък като артист е продължил в съвсем различна посока както електро хита му “The Fruit” показва.

Затова на въпрос за стила, който свири, SANDER KLEINENBERG просто отговаря „хаус музика за парти”. Все така един от задължителните диджеи във всяка гореща точка на света от клуб Crobar в Ню Йорк до Sensation White в Amsterdam ArenA като собствената му серия партита "Everybody" е помогнала за изгряването на имена като Desyn Masiello наред с други.

Покрай възторжените отзиви за парчетата му включени в GLOBAL UNDERGROUND на Sasha, SANDER KLEINENBERG получава възможност за собствен микс от легендарната серия - Nubreed 004 - един от успешните миксирани дискове изобщо. През 2003 той се запознава видео артиста Mark Pistoire и двамата започват да разработват превърналото се сега в запазена марка DJ и VJ шоу на SANDER KLEINENBERG.

Един от първите ди-джеи, които експериментират в посока съчетаване на видео и аудио микс в сета, SANDER KLEINENBERG първо използва DVD ди-джейският плеър Pioneer DVJ-X1, а после наследникът му DVJ1000 предизвикайки фурор със сетовете си навсякъде по света. Освен като продуцент и ди-джей, SANDER KLEINENBERG е уважаван ремиксатор на поп хитове като неговата версия на „Rock Your Body” на Justin Timberlake му донесе награда в категория „Най-добър ремикс” на престижните Dancestar USA Awards.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !