Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Кои блондинки станаха брюнетки през 2009-та

отпечатай новината

18.12.2009 10:00 | Видян 19375 пъти

Кои блондинки станаха брюнетки през 2009-та

През 2009 на мода дойдоха кестенявите тонове и доста заклети блондинки сред светските дами се захванаха да експериментират с прическите си.

С променен имидж ще посрещнат 2010-та бившата асистентка в "Сделка или не" Жасмина Тошкова, манекенката Стела Стойкова и ТВ водещата Албена Вулева.

Брюнетка, но само за малко, през годината стана брадърката Иванина. Тя обаче беше разочарована от визията си и бързо се върна към традиционното за нея русо, пише dir.bg.

В името на експеримента и на сценичния блясък стана брюнетка Емилия. Оказа се обаче, че певицата, която стартира кариерата си като тъмнокоса, просто е ползвала перука.

С перуки се преобразиха и адреналинките Жана и Алекс. Жана стана руса, а Алекс - тъмнокоса адреналинка, но после бързо се върнаха към обичайните си "цветове".

И докато повечето звезди се ориентираха към потъмняване на иначе светлите си коси, Аксиния пък взе, че стана блондинка. С руса грива тя се появи в първия епизод от Dancing Stars 2. После изглежда блондинството й писна и тя се завърна в отбора на кестенявите.

През годините с русия цвят на косата са се "заигравали" и Николета Лозанова, Алекс Раева, Вики от "Мастило" и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !