12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Кондьо се пусна и в тв ефира

отпечатай новината

21.12.2009 14:00 | Видян 4599 пъти

Кондьо се пусна и в тв ефира

Най-после видеоверсията на новата песен на Кондьо „Пускам те” е готова и от днес почитателите на звездата на DIAPASON RECORDS могат да я гледат единствено в ефира на Фен ТВ.

Динамичното парче бързо се превърна в любимо на публиката само две седмици след появата си в радиоефира и глобалната мрежа. Песента бе определена като сериозна заявка за хит от всички фенове, а Кондьо получи похвали дори от гръцкия автор на музиката. Още с появата на „Пускам те”, гласовитият изпълнител обеща да зарадва феновете си и с видеоклип и днес той вече е факт.
Режисьорът Ненчо Касъмов избра видеото да се заснеме в студио. Пред камерата Кондьо сменя няколко визии, дело на стилистката Тони. Във видеото хитовият певец си партнира с две чаровни и секси момичета.

За първи път в свой клип певецът от каталога на DIAPASON RECORDS е толкова разчупен. „Обикновено съм по-статичен в клиповете си. Обаче тази песен толкова много ми допада и ми е толкова на сърце, че някак трудно се удържам да седя на едно място, когато я пея. Дори не беше по сценарий, просто отвътре ми дойде да танцувам.”, разказа подробности от кухнята Кондьо.
Снимките протекли без никакви проблеми и целият екип останал много доволен от свършената работа. „Докато записвах песента, имах най-различни препятствия – болести, губих си документите, опасност от пътни произшествия и какво ли не. Чудех се какво ли ще стане, докато снимаме видеото. Слава Богу, всичко премина страхотно. Много се забавлявах през цялото време. Благодаря на целия екип за високия им професионализъм”, сподели Кондьо часове след напускане на снимачната площадка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !