Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Бареков: Телевизия? Да, но само в интернет... поне до лятото

отпечатай новината

08.01.2010 17:20 | Видян 5406 пъти

Бареков: Телевизия? Да, но само в интернет... поне до лятото

Наскоро той бе щракнат в компанията на трикратния световен шампион по бокс за професионалисти Виталий Кличко в Маями. Бареков отрече да се е припичал с него на плажа чадър до чадър, както твърдяха нашенци пред родната преса, пише bnews.bg.

Двамата с Кличко-старши пили кафе за час и обсъдили по-скоро политическата обстановка в Украйна и перманентната газовата криза в страната, отколкото боксовите теми. „Боксът не е силната ми страна, защото си падам по футбола“, заяви Бареков. Впечатление обаче му направило силният национализъм и патриотизъм на Виталий. За разлика от брат му Владимир, който е виден плейбой и бе щракнат по същото време пред хотел „Фонтенбльо“ в Маями в компанията на американската актриса Хейдър Панетиър, Виталий държи на семейството си и демонстрира безупречна грижа за трите си деца.

Тези дни Николай Бареков се прибира обратно в България, за да оглави заедно със своите партньори от интернет бизнеса нов проект, който ще бъде най-коментираното събитие за годината в интернет медиите у нас. Подробностите ще научите скоро, обеща Николай.

„Това означава, че поне в следващите шест месеца ще се занимавам с моята нова страст – изграждането на интернет медия от ново поколение, каквато е популярна в Щатите, а у нас ще видите тепърва“. „За телевизията има време, сега тази тема за мен е на по-заден план. Забавлявайте се с това, което имаме на екран - и то не е малко“, завърши краткото си интервю преди връщането си от щатите новинарят.

Снимка: bnews.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !