Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Миглена Чакракчиева: Изневярата за една нощ не е проблем

отпечатай новината

15.01.2010 14:20 | Видян 6066 пъти

Миглена Чакракчиева: Изневярата за една нощ не е проблем

Тази събота специален гост в студиото на Горещо е Миглена Чакракчиева. Две години след скандалната й сватба и година, откакто не е на екран, госпожа „Искрено и лично” разказва какво се случва в живота й в личен и професионален план.

„Аз още не мога да реша за себе си дали искам да се занимавам с телевизия. Не ми е залипсвало. Човек трябва да има мисия в телевизията!” – коментира Миглена раздялата си с малкия екран.

„На мен перхидролът ми създава грижи! Днес дойдох 45 минути по-късно, вярвайки, че идвам тъкмо навреме! Предпочитам да мисля, че това е от перхидрола, а не от възрастта!... Ти си руса, аз съм руса – трябва да си говорим за мъже!” – заявява Миглена.

Въпреки всички прогнози, две години след сватбата двамата със съпруга й Живко все още са заедно: „Няма да му изневеря, ако той ме кара да се чувствам добре! Аз мога да му изневеря, ако той спре да ми обръща внимание, ако ме накара да скучая до него. Бих пофлиртувала малко, ако ми е скучно. Той го знае това – аз съм му го казвала... Би ми било неприятно, ако Живко ме зареже! И той ще бъде щастлив да го чуе!”

Миглена Чакракчиева признава, че след тези две години брак с Живко вече приема изневярата за една нощ и сега би я простила. „Казвам му: „Виж какво, ако ще изневеряваш, кажи ми преди да отидеш – за да те облека, да ти дам хубав парфюм, за да се отпуснеш!...”

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !