Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Взимат идеята за "Търси се..." от Миглена Чакракчиева?

отпечатай новината

21.11.2008 14:00 | Видян 3165 пъти | Гласували 1

Взимат идеята за

Преди няколко месеца тв водещата Миглена Чакракчиева се раздели с бТВ и продължи кариерата си в Нова, а причините за това не останаха без коментар. Една от тях май ще се окаже и стартът на предаването Търси се...

Списание „Слава“ разбра, че Миглена, която изгря именно в ефира на телевизията на Мърдок, се е подразнила от факта, че концепцията на новото шоу е префасонирана нейна идея. Още когато седмичното предаване е било само проект Миглена разбира за него.

Тематиката на шоуто се оказва досущ като на една от рубриките в Искрено и лично. Тя не просъществувала много, но все пак се намира под егидата на продуцентската къща на телевизионерката. Най-обидно за водещата било това, че плагиатството се случило, още докато работела в бТВ. Стигнало до няколко срещи, на които станало ясно, че така или иначе новото предаване ще тръгне в ефир съвсем скоро.

Напористата Миглена все пак не отстъпи. След преместването си в Нова ТВ тя направи някои съществени промени по предаването си. То стартира с оригинално издание заснето във влак -римейк на идея, осъществена от нея още в русенската телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !