Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Миглена Чакракчиева: "Няма да взема повече в Нова"

отпечатай новината

04.05.2008 09:00 | Видян 18250 пъти | Гласували 2

Миглена Чакракчиева:

От няколко месеца из тв коридорите се шушука, че скандалната водеща Миглена Ангелова ще се мести в Нова телевизия. Не беше трудно да се предположи, че това ще стане факт, след като една от най-първите водещи при Мърдок беше подложена на другарски съд на екрана на своята родна телевизия.
След толкова години съвместна работа, скандалната водеща взела кардинално решение да напусне бТВ и да прави предаването си в конкурентната Нова. Новото шоу на г-жа Чакракчиева стартира в понеделник на 19 май и ще се излъчва всеки ден от 16:30 до 17:30 ч.


То ще запази формата на Искрено и лично. Новост ще бъде декорът и “мястото на събитието”, разбира се. Студиото ще бъде в ултрамодерната сграда на гръцката медия. С режисурата ще се занимава Николай Русакиев, който е режисьор и на Горещо, а навремето е един от пионерите на Ку-ку и Каналето.
Много от вас вероятно биха помислили, че истинският мотив на водещата за “телевизионната изневяра” е материален или казано с други думи – от Нова са й предложили рекордно заплащане и тя е приела. След като поразпитахме тук-там се оказа, че причината за майката на 4 деца от 4 брака съвсем не е материална. По-скоро е морална!


Миглена Ангелова – Чакракчиева е обидена на бившите си работодатели, заради отношението им след скандала около нейната сватба. Припомняме, че преди няколко месеца медиите гръмнаха, че фоторепортер на Експрес бил нападнат от охраната на настоящия съпруг на Миглена по време на тяхната брачна церемония. Телевизията тогава не зае страна по спора, а отрази различните мнения.
От бТВ винаги могат да контрират обвиненията в нелоялност към своя партньор с отдаването на правата за венчавката на Миглена на предаването Горещо на конкурентната Нова телевизия. Не е тайна, че шоуто на Венета Райкова в момента прави върховите рейтинги при гърците и подпомагането й от кадър на противника най-меко казано не е логично.
Възможо ли е скандалът с отразяването на събитието всъщност да е бил предварително замислен като финал на едни дългогодишни и явно заредени с вътрешно напрежение отношения?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !