Сериозни предизвикателства и...

Мениджър на голяма компания за алуминиева, ПВЦ и дървена...

Акълът на хората си личи най-вече по...

Акълът на хората си личи най-вече по шегите, на които се...

Миглена Ангелова тормози екипа си

отпечатай новината

27.03.2008 14:28 | Видян 11322 пъти | Гласували 2

Миглена Ангелова тормози екипа си

Водещата на “Искрено и лично” Миглена Ангелова – Чакракчиева ползвала екипа си не само за служебни цели, но и за лични нужди, възмущават се запознати с работните й навици, пише “Експрес”.

Така повечето от подчинените на вечната младоженка се превръщали в нейни слуги, за което естествено не получавали и стотинки възнаграждение, каквото остава за желанието им за работа.

Хора от екипа й се оплакват, че Миглена, която в края на миналата година смени фамилията си на Чакракчиева, ги карала по време на работния ден, а и след него, да й разнасят багажа до вкъщи или пък да й помагат в различни битови проблеми. Така наскоро тя се обърнала към мъжката част на предаването си с въпроса кой разбира от хладилници, защото нейния се развалил и трябвало някой де го поправи. След като не се намерил можещ и желаещ да удовлетвори поредния й безумен каприз , тя изсъскала, че явно ще трябва да потърси майстор. Други колеги пък се оплаквали, че тя ги правела на маймуни като постоянно ги пращала да й купуват храна и кафе, сякаш са назначени за нейни прислужници. На всичко отгоре мисис Чекракчиева не считала за нужно да благодари подобаващо, а се държала все едно всички са й длъжни.

Тези, които работят за Миглена от по-дълго време, разкриха, че репортерът Жоро Игнатов, който се изявяваше до скоро в предаването й, бил потискан от тв водещата, която без да и мигне окото, го използвала за детегледачка. Освен че Игнатов водел децата на училище и след това ги прибирал у дома, бил ползван и за готвач.

“Момчето не издържа и се преориентира към адвокатските среди. Иначе той много обичаше работата си като репортер, доставяше му удоволствие”, разказват потресени от нравите на водещата източници.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !