бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Юлия Юревич дефилира редом до модели на Victoria’s Secret

отпечатай новината

19.01.2010 14:00 | Видян 6202 пъти

Юлия Юревич дефилира редом до модели на Victoria’s Secret

Юлия Юревич пристигна в Женева, където ще представя България на международно модно изложение. В големия форум Eco Chic, организиран от зелената организация Green To Greener, ще участват 48 дизайнери от всички краища на света, сред които супер известни имена като Рик Оуенс и Даян фон Фюстенберг.
Юлия е избрана за престижното дефиле, след като организаторите се влюбват в нейни снимки с тоалети на Евгени Петков, който е единствен представител на България за изложението. Фотосите са дело на Ивомир Пешев и съчетават експресивния фолклорен елемент с асоциациативни препратки към други епохи и екзотични цивилизации. Характерната славянска красота на Юлия и нейният актуален фешън вид впечатляват организаторите и те я канят като един от моделите на голямото ревю, което ще се състои на 20 януари. Редом до нашенката на модния подиум ще се изявят световно известни модели, някои от които са участвали в ревютата на Victoria’s Secret.
Мис България 2007 ще дефилира с тоалети на 3-ма чуждестранни дизайнери и с еко рокля на БГ дизайнера Евгени Петков. Креативната плетена булчинската рокля, вдъхновена от българския фолклор е създадена специално за женевския форум и е изработена от натурална вълна, лен и дантела от екологичен памук.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !