Участничка в "Игри на волята" лъсна гола

По-малко от месец след старта на "Игри на...

Тони Стораро натри жестоко носа на...

Поп фолк звездата Тони Стораро направи това, което...

ВСЕ ПАК, СЛАВИ СЪЗДАДЕ МЕДИЙНИЯ БОЙКО

отпечатай новината

19.01.2010 15:00 | Видян 11741 пъти | Гласували 3

ВСЕ ПАК, СЛАВИ СЪЗДАДЕ МЕДИЙНИЯ БОЙКО

Костов наричаше Доган “проклятието на прехода”, а турчинът пък заяви на 7 юни миналата година, в нощта след евроизборите, че ще пусне Бойко в лодката на властта да се полюшка година – година и половина. После се обърна към журналистите и каза, че медиата е създала политическия феномен и медиата ще го погуби.
Откъде тръгна рейтингът на Бойко? От едно участие в Шоуто на Слави, последвано от още едно и от още едно. А както са казали древните китайци: “В богатството си да забравиш своя беден произход е нарушаване на устоите”.
Защо му трябваше на Бойко да атакува Слави пред Сашо Диков?! Отварянето на още една война при положение, че двама министри вчера вече ги замерваха с яйца в Стара Загора, не беше никак нужно на премиера.
Още повече, на тихия фронт неговите хора вече я водят като започнаха гонения на медии по чиновнически.
Виденов започна война със Слави от екрана и няколко месеца по-късно падна от власт. Костов също води война със Слави и също не удържа фронта. В логиката, когато два подобни факта от редица съвпадат, обикновено не е трудно да се предвиди и продължението.
Днес Дългия, когато никога не сме преставали да критикуваме в нашите издания, ще отвърне на удара. За разлика от Борисов, Слави има добри, калени в битки и отлично подготвени съветници, наричани още сценаристи. И нямаме съмнение, че ще бъде възроден образът му на народен герой.

 

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !