Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

МВР-шампионите по ски релаксират със снежни масажи

отпечатай новината

05.02.2010 17:30 | Видян 4327 пъти

МВР-шампионите по ски релаксират със снежни масажи

Най-активните скиори сред полицаите, които участваха в Националния шампионат по ски и биатлон за служители на МВР, първи се насладиха на най-новите зимни процедури за релакс в спа-центъра на Апартхотел Банско, който бе домакин и генерален спонсор на спортното събитие.
Специално за откриването на шампионата в зимния курорт пристигнаха главният секретар на МВР Калин Георгиев и президентът на Европейския полицейски спортен съюз (УСПЕ) Люк Смерс, който не скри приятните си впечатления от снежния град и от уменията на българските полицаи.
Десетките полицаи от цялата страна, начело с отборните победители от МВР-Кюстендил и с рекордьора по медали Ивайло Василев от Икономическа полиция, опитаха и от новото европейско меню в ресторанта на хотела.
За да релаксират ефективно за предстоящите си натоварени делници за участниците в шампионата имаше изобилие от разтоварващи процедури – „Снежен бриз Лъки” за детоксикация,  който залива тялото с горещи и студени усещания, съчетани със свеж ароматен гел, потапящ тялото в меки снежинки. Сред най-атрактивните масажи е
„Събуждане към Земята”, който продължава почти 2 часа. Той е придружен с ритуал за дълбока релаксация  и с ексфолиация на тялото. Процедурата е уникална комбинация от интензивен масаж с топли базалтови и скъпоценни камъни, които релаксират тялото и го зареждат с енергия. Глината с микроелементи и реминерализиращата емулсия насищат кожата с ценни минерали и задействат защитните механизми, които й помагат да се пребори със стреса.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !