Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тони Стораро влиза в затвора

отпечатай новината

09.02.2010 14:40 | Видян 9189 пъти | Гласували 1

Тони Стораро влиза в затвора

Теодора и Тони Стораро ще зарадват феновете си с  дългоочаквания си втори дует „Пак те искам”. Звездите на Diapason Records вече могат да се похвалят с атрактивно видео, което може да бъде гледано от днес в ефира на Фен ТВ.
След успеха на първия си съвместен проект „Престъпление” звездите на Diapason Records решиха отново да се изявят в тандем. Този път заложиха на по-бърза песен, която очакват да се хареса още повече на техните почитатели. Тъй като парчето е по-динамично, двамата много искали и видеото да носи същия заряд. Режисьорът Ненчо Касъмов предложил да направят един мини филм и певците веднага се запалили по идеята.  В лентата Тони Стораро играе по-интересната роля. Той е човек, забъркал се в престъпление с много пари и в крайна сметка попада в затвора. Във видеото синеоката Теодора пък се въплъщава в образа на негова половинка, която не изоставя възлюбения си при никакви обстоятелства и неутешимо страда, че той е „зад решетките”. Клипът пресъздава мини вариант на един класическия екшън – нахлуване на органи на реда, арест, затвор, бой, високи скорости и всичко, което вдига адреналина до краен предел. Видеото в крайна сметка приключва с хепи енд.
В началото Тони Стораро бил малко притеснен от идеята да изиграе престъпник, който попада в затвора. „Досега не съм влизал в такава роля – на лошия, който е забъркан в криминални деяния, бие се, а същевременно е лудо влюбен в една жена”, откровено признава Тони Стораро. „Но пък беше предизвикателство да се опитам да го изиграя. Дано съм се справил добре и почитателите да го оценят.”, допълва още той.
„Много ми допадна идеята за клипа още, когато я чух. Досега не съм пресъздавала в моите клипове подобен екшън сюжет и бях много развълнувана. Страшно ми беше интересно какво ще се получи и мисля, че резултатът е доста интересен. Надявам се и на феновете да им хареса.”, сподели Теодора.
Освен примата на Diapason Records и Човекът-глас в клипа към „Пак те искам” участват около 40 статисти. Във видеото има външни снимки на няколко локации, както и кадри, заснети в студио, в което декорите са създадени специално за клипа.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !