Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Устата стана Купидон

отпечатай новината

10.02.2010 11:00 | Видян 5533 пъти | Гласували 1

Устата стана Купидон

Наближава най-романтичния и най-желания от всички влюбени празник – Свети Валентин. На 14 февруари Устата ще влезе в ролята на Купидон, за да разпали горещи страсти сред влюбените двойки в The Cotton Club.Атрактивният изпълнител е подготвил специални игри и изненади за свободните дами и самотните кавалери в празничната вечер.Като истински бог на любовта, Устата обещава да събере поне един участник на партито с неговата половинка и ще насочи стрелите на Амур да попадат точно в целта си.
На Свети Валентин, организаторите на романтичната вечер обещават невероятна парти атмосфера и цял куп нови приятели!Ако сте сред влюбените двойки, решили да се присъединят към купона в The Cotton Club, или празнувате шумно с любимата си компания Трифон Зарезан, тогава имате шанс Устата да избере точно вас за специалните награди на вечерта от Calvin Klein. Каква по-добра идея за подарък, ако още се чудите с какво да зарадвате своята половинка?Освен забавни игри и импровизации, Устата ще нажежи допълнително атмосферата с най-големите си хитове, сред които “Мале Мале”, “Бате шефе”, “COM.PRESS”, “Всички дрехи ми пречат” и разбира се дуетите със Софи Маринова “Бурята в сърцето ми”, “Мой си дяволе”, “Точно ти” и др. DJ  Станчо пък ще подържа настроението на висота с най-горещите попфолк хитове и романтични балади за една истинска любовна фиеста до зори!
До всички влюбени и тези, които искате да се влюбите, елате да обединим емоциите си и направим заедно най-вълнуващото, най-щурото и романтично парти, посветено на любовта!The Cotton Club предлага незабравимо преживяване в едно от най- актуалните места на нощна София.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !