Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Валя поднови сайта си

отпечатай новината

12.02.2010 13:20 | Видян 5436 пъти

Валя поднови сайта си

Официалният сайт на Валя – www.valiamusic.com, се сдоби с чисто нова и модерна визия. Идеята за нов дизайн се роди малко след като изпълнителката на хита „Судбо моя” ни изненада с новата си провокативна визия - скъсена коса и нов светло рус цвят. В обновения уеб сайт посетителите могат да намерят пълната автобиография, както и дискографията през годините на изпълнителката. Място в новия сайт намират също новини, снимки и видеоклиповете на Валя. От www.valiamusic.com почитателите ще могат първи да научават за предстоящите събития около звездата. В сайта е публикуван и линк към страницата на Валя във Facebook, където се присъединяват нейните фенове.

Междувременно в последните месеци редом с изявите Валя залягаше и над учебниците, което и донесе успешно завършване на зимния семестър на своята втора година като студентка. Талантливата певицата учи „поп и джаз пеене” в "Нов български университет".

Както всяка година, така и тази  Валя ще посрещне Свети Валентин в работна атмосфера. Певицата е поканена в град Русе на винена вечер в механа „Чифлика”. Акцентът на вечерта ще е представянето на вината „Дивес”.
Денят на влюбените – 14-ти февруари е един от дните, в който Валя получава най-много поздравления за именния си ден. Пожеланията валят от роднини, почитатели, колеги и приятели на талантливата певица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !