Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Последното интервю на адреналинката Яна

отпечатай новината

19.02.2010 18:00 | Видян 19001 пъти | Гласували 2

Последното интервю на адреналинката Яна

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Веднага след излъчването на двата репортажа на колегата ни Васил Иванов, които взривиха държавата и доведоха до уволнението на шеф на държавна агенция с ранг на министър, журналистът прие поканата на Венета Райкова-Георгиева да участва в едно извънредно издание на „Горещо” тази събота, 20 февруари от 21:50 часа.

Знаете ли кой е човекът, който стои зад едни от най-скандалните репортажи и разследвания в българския телевизионен ефир? Знаете ли, че е роден в линейка? Че му е падала телефонна кабина на главата? Че е страшен карък? Това е топ репортерът на Нова телевизия Васил Иванов. Още от малък той сам избира да върви по по-трудния път. Родителите му са зъболекари и баща му обещава да му плаща по две месечни заплати докато е студент, ако избере стоматологията. Васил Иванов отказва и за да се издържа като студент пътува всеки уикенд до Сърбия, където продава салам, кашкавал, шунка и сирене.

След като в продължение на осем години Васил Иванов е парламентарен репортер, ръководството на Нова телевизия му гласува доверие да започне като разследващ журналист. Медията винаги е заставала зад него и когато гръмва бомбата пред апартамента на разследващия журналист именно телевизията му оказва най-голяма помощ – осигурява му охрана и плаща разходите по ремонта на всички засегнати апартаменти. Лично тогавашният собственик Минус Кириаку, който е в Китай по това време, се обажда с нареждане да не бъдат жалени средства. Васил Иванов казва, че дори след бомбата не си е и помислял да спре да се занимава с разследвания. „Не съм много смел – аз съм нормален човек, който си върши работата! Това ми харесва да работя и всяка работа си има риск!” С разследванията и репортажите си Васил Иванов засяга интересите на много хора. След осем години като парламентарен репортер той се познава с повечето политици и понякога се случва в разследванията си да „налита” на познати лица, които след това се опитват да осуетят излъчването на материала. Не са редки и случаите, когато получава заплахи. „Напоследък едни информации достигат до мен, че някой ме е снимал как са ми бутнали пари в джоба. В случая знам, че няма такъв запис, просто защото не съм взимал никога пари! Може някаква постановка да се направи – монтаж, което се доказва, това е нормално!” – споделя той.

След като в интернет се появи клипче с домашно порно на адреналинката Яна, тази събота в „Горещо” тя коментира пикантните кадри, разкрива подробности за преживяното домашното насилие, за отношенията и раздялата с бившия си годеник Ивайло. Яна споделя, че в момента е щастлива и спокойна и че това е последното интервю, което дава по темата: „Искам да заявя, че спирам с тази сага, защото не искам да се превръща в някакъв телевизионен сериал. Беше ми много неприятно, но беше необходимо да го споделя и повече няма да го коментирам – нито в предавания, нито във вестници! Да не ми се сърдят – това ми е последното интервю! В „Горещо” исках да сложа точката на скандала!”

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !