Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Алисия вече е г-жа Божинова

отпечатай новината

08.03.2008 09:00 | Видян 24082 пъти | Гласували 2

Алисия вече е г-жа Божинова

Алисия вече е госпожа Божинова! Флиртът между фолкпевицата и Валери Божинов, от който уж нищо нямаше да излезе, та дори той сам го отрече пред СЛАВА, се оказа нещо много повече. Доказателство за това е не само появата на Валери – младши. Освен, че имат син, звездите май са сключили и брак.
В интервю за Труд, Божинов на няколко пъти нарича Алисия “съпругата ми”. И добавя: “семейният живот ми се отразява положително”. Не ни се иска да предполагаме дори, че нападателят на Манчестър Сити не знае разликата между съпруга и приятелка, гадже. Затова си мислим, че когато наричаш някого съпруг или съпруга, очевидно си сключил брак с него/нея. Та така: изводът е, че Алисия и Валери са законни мъж и жена. А кога, къде и как точно се е случило това? Очевидно младите родители искат да остане загадка.
Вероятно, ако наистина са съпрузи, както казва Божинов, футболистът и фолкпевицата са предпочели да узаконят връзката си тайно. Странно, но факт. Те дори не говорят за това. Но пък, уж случайно, се изпускат!
Божинов скоро стана на 22. Твърде крехка възраст, трябва да признаем. Освен, че е е женен с дете обаче, той се е и държи като такъв. Зарязал е купоните и се е отдал на семейството. Футболистът признава, че рано се е наживял и вече му е писнало от шумни веселби. Имиджът му на безпощаден плейбой е в миналото. Алисия се хвали, че таткото помага при отглеждането на бебето. Сменя памперси, въобще прави всичко необходимо.
Пък и Валери съзнава, че “да се кротне” не е в интерес само на семейството, но и на кариерата му. Тежката контузия, която получи през лятото, се отрази зле на спортната му форма. И за да си върне предишното състояние, ще трябват доста усилия.
Божинов вкара гол още при първия си мач след травмата. Това обаче не е достатъчно. Трябва още много, много работа. Иначе лесно може да излезе извън строя.
Голяма подкрепа му оказва другият българин в Манчестър Сити Мартин Петров. Врчанинът също бе дълго време извън строя заради контузия, но това не му попречи да задържи, че и да подобри нивото си след това. Валери се старае да взема пример от него. Двете семейства често си гостуват. Домовете им са на две преки една от друга. Къщата на новоизлюпеното семейство Божинови струва 1, 6 млн. паунда, което се равнява на около 4 250 000 лева. Седмичната заплата на национала е 33 000 паунда, което са наши сто бона.
Не е за оплакване, както се казва. А и Алисия не си поплюва. Във времето когато не се грижи за бебето, какво мислите, че прави? Харчи пари, естествено.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !