Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Устата се анимира във Facebook-игра

отпечатай новината

02.03.2010 10:15 | Видян 5285 пъти

Устата се анимира във Facebook-игра

Устата планира да произведе собствена Facebook-игра. С това отново застава начело в класацията за най-ексцентрична и креативна българска звезда, която ще анимира образа си, за да се “остави в ръцете” на хилядите си фенове и приятели в социалната мрежа и да ги забавлява по тотално нов начин. Изпълнителят ще представи в най-скоро време плановете за първата си facebook-игра, но преди това той и екипът му ще издирват най-оригиналния сценарий за нея. От 1 март - 15 април, стартира национален конкурс за сценарий на нова facebook-игра, с главен герой Устата! Фантазирай, реализирай и спечели голямата награда!

От началото на март започва пресяването на най-добрите сценарии, изпратени от цяла България, за личната facebook-игра на Устата.Търсят се млади и ентусиазирани хора, запалени геймъри, фенове, автори на любителски разкази или професионални сценаристи, които имат свежи идеи и новаторско мислене.
Желателно е сценариите да са отворени, без край, с нестандартно съдържание, забавни и интересни за хора от всички възрасти. Те трябва да са съобразени със спецификите на facebook-игрите за приобщаване на “приятели” от Facebook и това да е заложено в тяхната концепция.
Няма ограничение относно средата и тематиката на историите - търси се нещо увлекателно и оригинално. Не е задължително също образът на Устата да бъде съобразен с този в реалния му живот на  артист и изпълнител – сега е момента да развихрите въображението си.

Своите сценарии и информация за себе си (име, години, адрес, телефон за контакт), изпращайте на e-mail: game@ustata.bg. Всеки автор може да участва с неограничен брой сценарии. Подробните условия за участие в конкурса ще бъдат публикувани на официалната фен-страница на Устата във Facebook – Ustata (official). Следете страницата за актуални новини около звездата, снимки, видео, подробности за състезанието и отговори на често задавани въпроси от кандидатите.
Краен срок за подаване на сценариите – 15 април 2010. Най-оригиналните от тях ще бъдат селектирани, а техните автори поканени на лично интервю с Устата и екипа, разработващ играта. Награден фонд от 5000 лв. ще бъде разпределен между най-добрите предложения.Победителят ще грабне награда от 2000 лв. и възможността да продължи разработването на сюжета на facebook-играта и за в бъдеще.

“Целта на този проект е да покаже, че в България има млади и креативни хора, има талантливи сценаристи и дизайнери, които са готови да променят облика на виртуалния facebook свят, в който все повече хора прекарват своето време”, споделя Устата за идеята си. “Надяваме се новата facebook-игра да се превърне в абсолютен хит, да се преживява от всеки играч, да разчупи представата за убиване на свободното време, създадена от вече поизтърканите MafiaWars, разни ферми или рибки.В днешно време, когато истерията по facebook-игрите е завладяла всички, ще въведем нов вид забавление в социалната мрежа, насочена към феновете, вълнуващи се от живота на звездите във facebook.А защо не и за антифеновете? Предлагаме ви пълен виртуален контрол над популярна личност –живота й или нейната гибел е в ръцете на играча!В този смисъл, очакваме яки идеи за сценарии и вярваме, че можем да създадем страхотен екип от млади хора, с които ще работим съвместно.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !