Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Камелия, стани господар на мълчанието

отпечатай новината

10.03.2008 11:21 | Видян 30862 пъти | Гласували 8

Камелия, стани господар на мълчанието

Когато една руса жена е красива, по-добре да мълчи, смятат някои. Ние не сме от тях, но понякога почти сме склонни да се съгласим.
Тази събота в Горещо изпълнителката Камелия изля такъв смайващ поток от думи, че едва ли е оставила някого равнодушен. Най-малко нас. Бившата Мис Монтана смятала, че не била истинска снимката й, публикувана в СЛАВА.
На нейно място някоя чужда звезда не би крила истината, само защото не й е удобна. Би казала просто: “Без коментар”. И така, като господар на мълчанието, би си спестила оплитането в още и още недомислици.
Ние уважаваме това, което Камелия прави в своя бизнес. Нека и тя уважава нашия. Наистина е отвратително, когато някой пише неверни неща за другиго. Но когато снимките говорят, всички трябва да мълчат.
Толкова малко са папарашките удари в България, че трябва да ги ценим. А снимката на Камелия “под мустак”, която ние пуснахме, е точно такава – снета е от папарак – любител, който на всичкото отгоре е и неин фен.
Важната тема, която повдига този конкретен случай, е как изглеждат нашите звезди. Защото, гледани от петдесет метра или минали през филтрите на фотошопа, те са прекрасни. Ала зърнати от близо в живота - не чак толкова.
Да оставим дебата дали това е въпрос на култура, но поне от уважение към почитателите си, известните личности е редно да се съобразяват с някои основни неща. Например с грижите за кожата на лицето си.
Накрая, да отбележим и подозренията на звездата, че имало заговор срещу нея. Най-меко казано, те са смехотворни, поне доколкото се отнася до СЛАВА. Нито Глория, която е в Америка, нито Ивана, която взема между два и три пъти повече на участие от Камелия, нито пък превърналия се в тв звезда Азис са седнали да се занимават с пъклени планове по отношение на русата амбиция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !