Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кой с кого във висшето общество

отпечатай новината

12.03.2010 13:00 | Видян 9822 пъти

Кой с кого във висшето общество

Крилатата фраза на Костов, че всички всички сме братовчеди, може да бъде обърната като “всички са баджанаци”. Поне в шоубизнеса. Манекенки, певици, милионери са се омешали в приятелски и любовни връзки като за световно. Превърнали са се в едно голямо семейство.

Все пак рекорда по най-много привлечени суперзвезди безспорно държи футболният президент и хазартен предприемач Коко Динев. Всички известни певици първо минават през него и след това стават звезди. Рецептата е изпитана безброй пъти и винаги сработва, пише в. Супер 19'.

Даже Георги Илиев, най-близкият приятел на Повелителя на Сандански, трудно може да се мери с него. Между другото, в неговата орбита ще видите и едно лице, което може би малцина познават. Руми Кръстева е последната голяма изгора на Илиев и е момичето, заради което той често летеше до Италия, където тя бе манекенка, та чак придоби италиански имидж. Именно подарък за Руми бе един малък автомобил, който тя бе отстъпила на Наталия Гуркова, за да се превърне той в първата кола на Мис България на всички времена. Същата, чиято връзка с Илия Павлов според неговия собствен разказ, се изразявала предимно в приятна компания по заведения и в пране на чорапи. Но повече за клана Павлови ще четете на следващите страници.

Ако се мери на килограм силикон обаче никой не стъпва и на малкия пръст на Христо Сираков – бизнесменът с рякор Стоте манекенки. Нито едно от посочените около него момичета не е лишено от добавки към гръдната обиколка.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !