Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Христо Сираков короняса “Miss Cotton Club” за месец февруари

отпечатай новината

18.02.2010 16:00 | Видян 10284 пъти

Христо Сираков короняса “Miss Cotton Club” за месец февруари

В сряда вечер, хитовото нощно заведение The Cotton Club се изпълни със звезден блясък и красота.Осем претендентки за титлата “Miss Cotton Club – Февруари” разходиха сексапилни тела пред гостите на клуба и бяха оценявани от куп ВИП-персони. Председателят на звездното жури – бузнесменът Христо Сираков украси с корона победителката в конкурса Алекс Мицова. 20-годишната шеметна блондинка от София бе избрана единодушно от звездното жури, в което влизаха Miss Playmate 2009 Златка Димитрова, Румънеца – все още ерген за радост на всички негови фенки, модния букер Диана Петрова, ценителят на женската красота Христо Сираков.

Осемте претендентки за титлата заковаха погледите на гостите със сексапилни черни мини тоалети, които едвам прикриваха луксозното бельо от “Лизабел”.Те бяха бурно аплодирани от публиката и окуражавани от водещия на вечерта – лицето на City TV и екстремното шоу “Страх” Наско Михайлов.Преди това, дамите разкършиха тела в сексапилни бански костюми, а в заведението моментално се заформиха агитки на някои от участничките.Най-мощната от тях се оказа именно на русокосото изкушение Алекс Мицова, която успя да плени и самото жури.

Победителката и нейните подгласнички получиха още куп награди от организаторите от The Cotton Club, салони за красота “Ейнджъл Фейс”, бельо и бански костоми от “Лизабел”.Кралицата на вечерта се сдоби и с луксозно бижу от датската класна марка Dirberg/Kern.За невероятната атмосфера в клуба се погрижиха горещите момичета от балет “New Ex”.

Повече снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !