Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Марк Джейкъбс: Дрехите не са секси

отпечатай новината

24.03.2010 12:20 | Видян 3777 пъти

Марк Джейкъбс: Дрехите не са секси

Дрехите не могат да помогнат на една дама да бъде секси. Твърдението на ексцентричния дизайнер Марк Джейкъбс се роди по време на разговора му с Патриция Миърс, пише Zar.bg. Дамата е заместник-директор на Музея на F.I.T. в Ню Йорк (Fashion Institute of Technology).

"Въобще не смятам, че дрехите могат да бъдат секси", казва Марк Джейкъбс. "Намирам хората за секси. Индивидуалността може да е фасцинираща и секси, тя прелъстява и привлича.
Ето защо едно секси момиче, дори и наметнато просто с чаршаф, си остава секси. Същевременно и в най-елегантния тоалет дама, която по принцип не е секси, си остава не секси", твърди американският дизайнер.
Може би точно този факт е повлиял и при избора на модели, които да представят колекцията Есен 2010 на Louis Vuitton. Пред типичните свръх слаби млади момичета Джейкъбс избира дами с красиви и различни форми. "Защото жената, която избира Vuitton, притежава страст".
След въпрос на гост в публиката как решава какво да облече сутрин, Джейкъбс разказва: "Навремето бях от хората, на които престоят в банята сутрин им отнемаше около пет минути. Днес това ми отнема два часа и никой не разбира какво правя там толкова дълго. Излизам облечен така, както се обличам всеки ден. Но какво да се прави..."
Почти на финала на разговора в Музея на F.I.T. в Ню Йорк млада дама в публиката пита дизайнера за предпочитанията му за бельо - боксерки или слипове. Слипове, отсича Джейкъбс, следват аплодисменти.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !